5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından etki alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kalıp takkadak kapının kabil olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek ve montajını edinmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Report this wiki page